logoDiscovery.jpg
Tdiscovery.jpg

Kangoo Discovery - Voor kinderen

Kangoo Discovery bestaat uit 2 verschillende trainingsprogramma's namelijk Kangoo Discovery 1 voor kinderen en 2 voor tieners. Met Kangoo Discovery verbrand je enorm veel calorieën en bouwt je aan je coördinatie, uithoudingsvermogen, juiste lichaamshouding, een goed zelfbeeld en zowel voor kinderen als voor tieners is Kangoo Discovery geestelijk en lichamelijk een gezonde en leuke uitdaging. 
Kangoo Discovery 1: een eenvoudig basisprogramma voor bijv. scholen en verenigingen.
Kangoo Discovery 2: is een geavanceerd trainingsprogramma ontworpen voor fitnessclubs en andere organisaties.

Kangoo Discovery-programma is speciaal ontwikkeld voor jonge mensen, van alle leeftijden boven de 5 jaar. De lessen zijn bedoeld om de coördinatie, uithoudingsvermogen, een goede lichaamshouding en zelfbeeld op te bouwen. Met Kangoo Jumps rebound schoenen zetten kinderen negatieve energie om in positieve, in een leuke en plezierige training die zowel lichaam en de hersenen zal uitdagen op de meest interactieve, innovatieve manier. (dit gebeurd overigens ook bij volwassenen)

Kangoo Discovery is een eenvoudig, basisprogramma voor scholen en fitness organisaties die de creativiteit van de kinderen uitdaagt met inbegrip van grappige spelletjes en oefeningen die de klasse zeer motiverend van begin tot eind te houden. Het programma is geschikt voor fitness instructeurs, leerkrachten lichamelijke opvoeding en iedereen die betrokken is bij sportieve activiteiten voor kinderen.

Kangoo Discovery, vooral in fitness organisaties, kan worden aangepast met behulp van eenvoudige choreografieën, waarin jonge volwassenen zullen helpen bij de overgang naar volwassen groep fitnesslessen.