Kangoo Jumps modellen

Kangoo Jumps modellen

     KJXR3 logo          KJpro7 logo          Powershoe logo

xr serie.png

KJ-Xr3

Het KJ-XR3 model is het meest gangbare volwassen model. Sommige edities van het XR3 model eindigen op XR3-SE of XR3-WE. Deze zijn allen hetzelfde, enkel de kleurstellingen zijn anders. Momenteel bestaan deze uit de kleuren zwart/oranje, zwart/geel, zwart/zwart, zwart/roze, wit/roze en wit/zwart. Van de wit/roze en de zwart/rose uitvoering zijn deze niet in de maten XL verkrijgbaar. 

Het XR3 model gaat van gewichtsklasse 32kg tot 80kg~100kg.pro serie.png

KJ-Pro7

De Pro7 is in vergelijking met de XR3 de "grotere broer". Dit model is nagenoeg hetzelfde, enkel de schelpen en vering is anders.
De stugheid van deze schoen is dan ook wat zwaarder. Dit model is geschikt voor 80kg en meer. Voor mensen boven de 125kg kunnen er extra metalen veren onder worden gezet. Er is geen maximum gewicht aan de Pro7 gekoppeld.
Voor stevige topsporters die van een extra uitdaging houden, is dit model ideaal.
Voor mensen onder de 80kg is dit model vaak niet geschikt, de stugheid van de vering is daarin te stug om goed te kunnen veren.
Hetzelfde geldt voor mensen met een loopblessure. Kies dan eerder voor de XR3, waar de veren voor meer impactreductie zorgt.

Het Pro7 model gaat van gewichtsklasse 80kg en hoger.

Kangoo Jumps Pro7 GeelKangoo Jumps Pro7 OranjeKangoo Jumps Pro7 Rood

xr serie.png

KJ-Powershoe kids

De Powershoe is de schoen voor kinderen. Deze maatvoering heeft 2 versies. De kleine maatvoering gaat van maat 32 tot 35. De grote maatvoering gaat van 36 tot en met 39. Deze schoenen zijn enkel geschikt voor kinderen en NIET voor volwassenen. Ondanks dat de schoenmaat voor sommige dames misschien wel past. De Powershoe is enkel voor kindvriendelijke activiteiten geschikt. Dit gezien het gewicht van een volwassene vaak hoger ligt, maar ook de sprongkracht. Deze schoenen gaan van 18kg tot 50kg. Een volwassen vrouw met een gewicht van 45kg zal een Powershoe kapot kunnen springen.

Het Powershoe model gaat van gewichtsklasse 18kg tot 50kg.

Powershoe RoodPowershoe BlauwPowershoe Rose

Kangoo Jumps winkels